Lavovi krenuli s pripremama

Vule Trivunović izvršio prozivku u GOŠK-u: Imperativ ostaje Premijer liga

''Nismo se odrekli prvog mjesta i to je imperativ - plasman u Premijer ligu'', rekao je Trivunović igračima na početku sastanka.
Sport / Nogomet | 21. 01. 2020. u 11:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trener gabelskog GOŠK-a Vule Trivunović izvršio je u utorak ujutro prozivku igrača pred pripremni proces koji kreće u Gabeli već današnjim treningom.

''Nismo se odrekli prvog mjesta i to je imperativ - plasman u Premijer ligu'', rekao je Trivunović igračima na početku sastanka.

Dodao je i kako se klub pojačao na igračkom polju, ali i u stručnom stožeru.

''Sve je to dodatni motiv, kao i razlog, da ostvarimo sve ono što smo zamislili i što je pred nas stavila Uprava'', rekao je Trivunović.

Podsjetimo, u GOŠK su stigla dva igrača iz Ukrajine - Oleksandr  Lovyniuk i Ilia Kornev, potom Safet Šivšić, vratar Adnan Haračić, kao i Deni Simeunović.

Gabeljani će se spremati na svom stadionu par dana, a odmah za vikend slijedi Memorijalni turnir Andrije Ankovića, koji će doći kao odličan ogled u trenutnu formu igrača.

HŠK ”Zrinjski” Mostar i NK ”Neretva” Metković otvorit će Memorijalni turnir Andrije Ankovića u Gabeli, a nakon njih, u drugoj utakmici prvog turnirskog dana na stadion Perice Pavlovića istrčat će NK ”GOŠK” iz Gabele i FK ”Sutjeska” iz Nikšića.

 

Kopirati
Drag cursor here to close