Wolvesi

Vukovima zabranjeno loviti: Nema odlaska u trgovine!

Uslijed sve veće opasnosti od zaraze koronavirusom, uprava Wolverhamptona je zabranila svojim nogometašima odlaske u kupovinu i slične 'suvišne' aktivnosti.
Sport / Nogomet | 26. 12. 2020. u 12:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedina dva stadiona koja mogu i dalje primiti gledatelje su oni iz Liverpoola. U Engleskoj je na snazi uglavnom najviši stupanj karantene i zato nisu dozvoljena okupljanja na otvorenom, a također i nogometaši imaju veliku mogućnost zaraze.

Ovih dana su dva igrača Manchester Cityja dobila koronu, a kako bi spriječili slične pojave u svojoj ekipi, u Wolverhamptonu su se odlučili svojim igračima zabraniti odlazak u trgovine.

„Radi se o zaštiti. Od kada je počela pandemija, naši kuhari su napravili veliku zalihu stvari koje nam trebaju u najtežim trenucima pandemije, svi su to dobili. Kada je situacija postala bolja, rekli smo igračima da mogu sami u kupovinu. Sada su rizici uvećani i svi su zabrinuti. Igrači i njihove obitelji ne moraju u trgovine. Radi se o zaštiti. Puno ljudi brine o nama“, rekao je trener Wolverhamptona Nuno Espirito Santo.

Kopirati
Drag cursor here to close