Treba se regenerirati ...

Vukas: Žao mi je navijača, zvižduci su zasluženi...

Bio je to prvi domaći poraz Zrinjskog u novoj sezoni nakon kojeg je momčad Harija Vukasa ostala četvrta s 19 bodova.
Sport / Nogomet | 29. 09. 2019. u 21:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Široki Brijeg svladao je u Mostaru neuvjerljivi Zrinjski rezultatom 3:1 u susretu 11. kola nogometne Premijer lige BiH.

Domaći su na kraju dobili i zvižduke navijača.

"Čestitam Širokom Brijegu. Iskoristili su sve naše mane i slabosti. Po drugi put se ponavlja naš loš ulazak u meč... Ovdje smo ganjali rezultat, brzo reagirali, pa nije bilo loše do kraja prvog poluvremena. Široki Brijeg se znalački postavio, nismo htjeli nabijati i to je rezultiralo porazom", kazao je Vukas.

Ekipu Zrinjskog u narednom periodu čeka težak niz utakmica, pa će tako nakon derbija sa Širokim Zrinjski redom igrati protiv Sarajeva, Veleža i Željezničara. 

"Treba se regenerirati, proći Kup, pa dolazi Sarajevo. Žao mi je navijača, zvižduci su zasluženi. Jako mi je žao".

"U utakmice ulazimo nekako stihijski i s mekanijom obranom. Imali smo sreće da smo se brzo vratili i stabilizirali no u nastavku su nam zatvorili sve prilaze. Kaznili su nas i zasluženo dobili. Ja kao trener prihvaćam odgovornost za naš broj bodova s kojim možemo biti zadovoljni. Od kukanja nema ništa. Opet moramo povezati nekoliko pobjeda i vratiti se gdje nam je mjesto. Bit će tu još dosta borbe do kraja".
 
 
Bio je to prvi domaći poraz Zrinjskog u novoj sezoni nakon kojeg je momčad Harija Vukasa ostala četvrta s 19 bodova. Široki se drugom uzastopnom pobjedom probio do sedmog mjesta s 14 bodova.
Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close