Leteći Šime

Vrsaljkov potez protiv Belgije postao svjetski hit

Nakon što se lopta se od Vrsaljka odbila van, bilo je odmah očito da sigurno bježi u aut. Hrvatski branič htio je pokazati koliko je fizički spreman, skočio je, poletio zrakom i završio u autu.
Sport / Nogomet | 07. 06. 2021. u 12:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Screenshot / Šime Vrsaljko na samome kraju utakmice imao je snage za ovakav skok u dalj

Vatreni su u zadnjoj pripremnoj utakmici pred Europsko prvenstvo 2020. izgubili kod Belgije 1:0, a gol za poraz Hrvatske zabio je sjajni Lukaku.

Cijelu utakmicu za Hrvatsku odigrao je Šime Vrsaljko na desnom beku. Na Vrsaljku se vidi da nije u onoj formi sa Svjetskog prvenstva, ipak nije dugo igrao u Atleticu.

Osim što mu je dobro došao sudar s Belgijom, branič Atletico Madrida postao je veliki hit na društvenim mrežama nakon utakmice.

U 88. minuti utakmice Lukaku je pokušao proći pored naše obrane, a lopta se od Vrsaljka odbila van. Iako je odmah bilo očito da sigurno izlazi u aut, Vrsaljko je htio pokazati koliko je fizički spreman, skočio je, poletio zrakom i završio u autu.

Naravno da nije bilo izgleda da se lopta spasi, ali ako postoji definicija sportske fraze ''bacit ćemo se na glavu', onda je Vrsaljkov skok vrlo blizu toga...

Kopirati
Drag cursor here to close