Real ili Chelsea?

Vratar Thibaut Courtois od ljeta prelazi na Santiago Bernabeu?

Navodno je Belgijanac informirao svoj klub Chelesea kako želi prijeći na Santiago Bernabeu, odnosno ne želi potpisati novi ugovor s klubom iz Londona.
Sport / Nogomet | 03. 05. 2018. u 14:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prema informacijama popularne španjolske sportske emisije El Transistor, Real Madrid će iduće sezone dovesti novog vratara. Unatoč bravurama protiv Bayerna u polufinalu LIge prvaka, budućnost Keylora Navasa još uvijek je u zraku.

S druge strane, posve je izvjesno da će drugi vratar Reala, Kiko Casilla , također otići, jer na Bernabeu ne vidi prevelike mogućnosti za sebe u budućnosti.

Što se tiče Kostarikanca Navas, moguće je da on i dalje ostane u Realu, iščekujući rasplet situacije s vratarima. Isti izvor pak navodi kako je izvjestan povratak Thibauta Courtoisa u Madrid, odnosno konkretnije u Real. Navodno je Belgijanac informirao svoj klub Chelesea kako želi prijeći na Santiago Bernabeu, odnosno ne želi potpisati novi ugovor s klubom iz Londona.

Chelsea će pokušati to spriječiti, ali ne produlji li Courtois s njima ugovor, onda će im idućega ljeta otići bez naknade. Ako se dakle Chelsea odluči zadržati belgijskog reprezentativnog vratara do isteka ugovora, to bi za Navasa značilo još jednu sezonu status prvog vratara Reala. U tom slučaju, Real mora naći zamjenu za Casillu.

Courtois navodno nema ništa protiv da ostane u Londonu još jednu sezonu, ako Chelsea tako želi, kako bi onda bez ikakvih ''repova'', ali i bez naknade u miru mogao prijeći u Real. Tada bi vjerojatno i Navas već bio veteran kojemu ne bi predstavljalo problem da češće sjedi na klupi, kao rezerva Belgijancu.

Kopirati
Drag cursor here to close