'Problematično ponašanje'

Vranješ nije ni došao u Zagreb

Belgijski mediji su se raspisali o razlozima njegovog izostavljanja i uvjereni su da je problematično ponašanje izvan terena glavni razlog zbog kojeg ga trener nije poveo u Hrvatsku
Sport / Nogomet | 13. 12. 2018. u 15:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ognjen Vranješ, reprezentativac Bosne i Hercegovine koji je šokirao nogometni svijet tetovažom četničkog vojvode Momčila Đujića na desnoj ruci prije mjesec dana, nije doputovao u Zagreb s Anderlechtom.

Belgijski mediji su se raspisali o razlozima njegovog izostavljanja i uvjereni su da je problematično ponašanje izvan terena glavni razlog zbog kojeg ga trener nije poveo u Hrvatsku na utakmicu koja se igra u četvrtak od 21 sat. Čak se pisalo da će klub raskinuti ugovor s njim, a prozvao ga je i Nogometni savez BiH. 

Tetovaža zločinca iz Drugog svjetskog rata koji je počinio pokolj u selima Dalmatinske zagore nije njegov prvi incident, prenosi Goal.com.

Vranješ je sklon skandalima, a u reprezentaciji je skoro ostao bez mjesta prije nekoliko godina jer je na lijevoj ruci iscrtao granice Republike Srpske, entiteta unutar Bosne i Hercegovine nastalog na etničkom čišćenju. Nakon pritiska, Vranješ je spornu tetovažu sakrio novom tetovažom sata.

Kopirati
Drag cursor here to close