Prosinečki odlučio

Vranješ izbačen iz reprezentacije BiH

Afera sa Jelenom Karelušom koštala je na kraju Vranješa reprezentativne karijere.
Sport / Nogomet | 19. 02. 2019. u 16:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Ognjena Vranješa neću više pozivati u reprezentaciju Bosne i Hercegovine'', rekao je Robert Prosinečki, izbornik nogometne eprezentacije Bosne i Hercegovine.

"Sam je sebe diskvalificirao iz reprezentacije. Reprezentativac jedne zemlje, tako i Bosne i Hercegovine, mora se dokazivati na terenu i izvan njega. Žao mi je, ali tako je. I Savez je reagirao i osudio njegove postupke prije izvjesnog vremena. Vranješ je ušao u sukob s navijačima, tetovaža, afere... Ne, to tako ne ide. Svi moramo biti u službi reprezentacije i države, podređeni cilju, plasmanu na Europsko prvenstvo. Nikakvi ni najmanji problemi u i oko ekipe nam ne trebaju", istaknuo je Prosinečki.

"Istina, imat ćemo problema zbog toga. Vranješ je igrao veoma dobro u proteklom razdoblju i morat ćemo tražiti rješenje na poziciji desnog beka. Nadam se da ćemo uspjeti što prije naći odgovarajuću zamjenu na toj poziciji, tj. da će igrači koji bi mogli konkurirati na toj poziciji biti u natjecateljskoj formi'', rekao je izbornik nogometne reprezentacije BiH.

Podsjetimo, Ognjen Vranješ našao se u središtu afere zajedno sa srbijanskom pjevačicom Jelenom Karleušom kada su u javnost procurile njihove poruke i fotografije eksplicitnog sadržaja.

Njihova ljubavna veza već mjesecima puni retke medija na Balkanu, a ''rat'' se proširio i na društvene mreže, gdje su i nogometaš i pjevačica jedno vrijeme iznosili ''prljavo rublje''.

Afera je, na kraju, Vranješa koštala reprezentativne karijere.

Kopirati
Drag cursor here to close