Dobre vijesti iz Zenice

Vranješ i Medunjanin OK, Kolašinac stiže sutra

Sport / Nogomet | 08. 11. 2016. u 17:01 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Drugog dana priprema iz Zenice stižu dobre vijesti - igrači koji su na okupljenja uoči Grčke stigli ozlijeđeni, trebali bi biti spremni za nedjeljni duel u Pireju.

“Svi igrači su na okupu, jedino Kolašinac zbog stomačne viroze kasni - očekujemo ga tijekom srijede¨, rekao je pomoćnik u stožeru Mehmeda Baždarevća, Igor Janković.

“Vranješ i Medunjanin su dobili udarce na utakmicama svojih klubova, ali i jedan i drugi su odradili puni trening i nema nikakvih problema.”

Osvrnuo se usput i na Grke koji također imaju problema...

“Sigurno da pokušavamo na sve moguće načine prikupiti što više informacija i analizirati ih. Za sada znamo da i Grci imaju određenih poteškoća s ozljedama. Osim Manolasa koji neće igrati, nemamo kompletan uvid o stanje drugih igrača, ali bitno je da smo mi u dobroj formi i da gledamo sebe. Naši igrači su u dobroj formi i ukoliko damo maksimum, možemo se nadati dobrom rezultatu”, rekao je. 

Nije Janković, a time ni Baždarević, zabrinut ni zbog činjenice da su pojedini igrači stigli s manjom klupskom minutažom...

“Ne brine nas to, jer to su igrači sa velikim intrenacionalnim iskustvom. Najspremniji će izaći na teren i dati svoj maksimum, najbitnije je da mi budemo pravi. Ni to prvo mjesto u skupini nije nedostižno, nadamo se da ćemo se iz Grčke vratiti zadovoljni i sretni”, zaključio je izbornikov pomoćnik. 

Kopirati
Drag cursor here to close