Kriza

Vodstvo Slobode se obavezalo izmiriti dugovanja igračima do sljedeće utakmice

Rukovodstvo kluba i UO su se obavezali na rješavanju situacije u najkraćem roku, s tim da će do sljedeće utakmice biti izmirene obaveze prema igračima.
Sport / Nogomet | 14. 09. 2019. u 08:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predstavnici Upravnog odbora tuzlanske Slobode održali su sastanak sa članovima stručnog stožera, kapetanom momčadi, direktorom kluba i predsjednikom Skupštine u cilju analiziranja teške financijske situacije u klubu i rješavanja problema te osiguranja normalnih uvjeta za rad igračima i stručnom stožeru.

Podržan je dosadašnji rad stručnog stožera, istaknuto je primjerno zalaganje igrača u vrlo teškim uvjetima. Dane su i informacije o planu financijske stabilizacije kluba do kraja ove i tijekom cijele slijedeće godine. Rukovodstvo kluba i UO su se obavezali na rješavanju situacije u najkraćem roku, s tim da će do sljedeće utakmice biti izmirene obaveze prema igračima, priopćeno je iz kluba.

 ''Iskreno nam je žao što su se nogometaši našli u ovoj situaciji, te se obavezuju svi u rukovodstvu kluba da zajedno sa stručnim stožerom i nogometašima prebroditi sadašnju situaciju u interesu svih, a pogotovo u interesu naše Slobode u godini velikog jubileja'', navodi se.

Pozvali su sve istinske simpatizere kluba da podrže momčad na subotnjoj utakmici protiv Borca.

''Oni nas trebaju. Vrijeme je da konačno pokažemo jedinstvo'', navodi se u priopćenju za javnost uprave Slobode.

Kopirati
Drag cursor here to close