Transfer

Vlahović najbliži Tottenhamu

Vlahoviću ugovor s Fiorentinom ističe u lipnju 2023. godine, a pošto je odbio potpisati novi moguće je da ode iz kluba već u zimskom prijelaznom roku.
Sport / Nogomet | 15. 11. 2021. u 13:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Engleski Tottenham je favorit u trci za kupovinu golgetera Fiorentine Dušana Vlahovića, ispred Juventusa, Arsenala i Manchester Cityja, objavili su italijanski mediji.

Vlahoviću ugovor s Fiorentinom ističe u lipnju 2023. godine, a pošto je odbio potpisati novi moguće je da ode iz kluba već u zimskom prijelaznom roku, a ako se to ne dogodi onda je gotovo sigurno kako će napustiti klub narednog ljeta.

Pretpostavljalo se da će Juventus biti najveći kandidat za potpis mladog asa iz Srbije, ali Juve bi prvo trebao prodati nekoliko igrača. Pored toga Fiorentina bi radije prodala Vlahovića u inostranstvo nego najvećem rivalu Juventusu, koji im je već preoteo Federica Chiesu. Poznato je kako navijači “viole“ ne podnose klub iz Torina.

Mediji na Apeninima procenjuju kako će Fiorentina tražiti 80 milijuna eura za Vlahovića, a ta svota ne bi trebala predstavljati problem za Tottenham.

Kopirati
Drag cursor here to close