Mladi Brazilac

Vinicius Jr: Cristiano? Ja igram uz Modrića, najboljeg na svijetu

"Volio bih i da sam zaigrao uz Ronalda, ali ja igram s Modrićem, koji je najbolji na svijetu. Osim toga, tu je i Karim Benzema, a njih su me dvojica uistinu prigrlili. To su igrači s kojima želim igrati"
Sport / Nogomet | 15. 10. 2018. u 23:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Brazilski talent Vinicius Junior jedan je od onih mladih nogometaša kojima stručnjaci predviđaju veliku karijeru. Iz generacije u generaciju u Brazilu se uvijek traže nasljednici slavnih prethodnika. Za Viniciusa predviđaju da će dosegnuti, a možda i prestići ono što je postigao Neymar.

Kao član Real Madrida, ovaj mladi napadač je na pitanje novinara o Cristianu Ronaldu, s kojim neće imati čast igrati u Kraljevskom klubu, kao iz topa odgovorio kako on već igra rame uz rame s najboljim na svijetu.

"Volio bih i da sam zaigrao uz Ronalda, ali ja igram s Modrićem, koji je najbolji na svijetu. Osim toga, tu je i Karim Benzema, a njih su me dvojica uistinu prigrlili. To su igrači s kojima želim igrati", kazao je mladi Brazilac.

Modrić: Volio bih da sam igrao sa Zidaneom

Kao što Vinicius Junior među starijim kolegama ima one koje najviše cijeni, tako i Luka Modrić ima svojeg favorita s kojim bi se rado našao u istome timu.

"Volio bih da sam igrao u isto vrijeme sa Zidaneom. Nogomet je igra koja se također igra glavom", kazao je Modrić za  France Football, želeći na taj način iskazati svoje divljenje bivšem igraču i treneru Reala, koji je uvijek koristio inteligenciju u svojoj igri.

Modrić je također odao priznanje i bivšem suigraču Cristianu Ronaldu, kazavši kako je Portugalac barem za korak ispred većine.

Među mlađim igračima Modrić ističe Kyliana Mbappéa, kao nogometaša koji će se zasigurno razviti do neslućenih visina.

Kao što je Modrić glavni favorit za nagradu Ballon d'Or, tako je i Mbappé vjerojatni dobitnik priznanja Kopa Trophy za najboljeg mladog igrača do 21 godine, također pod pokroviteljstvom France Footballa.

Kopirati
Drag cursor here to close