Predstavljanje već danas?

Vincenzo Montella blizu povratka na klupu Fiorentine

Pioli je u utorak podnio ostavku koju je klupsko vodstvo prihvatilo, a potom je, prema neslužbenim informacijama, intenziviran kontakt s Montellom koji je vrlo uspješno vodio Fiorentinu u tri sezone.
Sport / Nogomet | 10. 04. 2019. u 08:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vincenzo Montella najizgledniji je kandidat za nasljednika Stefana Piolija na klupi Fiorentine, koju je već jednom vodio u razdoblju od 2012. fo 2015. godine, prenose brojni talijanski mediji.

Pioli je u utorak podnio ostavku koju je klupsko vodstvo prihvatilo, a potom je, prema neslužbenim informacijama, intenziviran kontakt s Montellom koji je vrlo uspješno vodio Fiorentinu u tri sezone, u kojima nijednom nije propustio odvesti momčad u europska natjecanja osvajajući četvrta mjesta u Serie A te je 2014. doveo i do finala talijanskog Kupa, javlja Hina.

Fiorentina bi već u srijedu mogla predstaviti Montellu kao novog trenera, a špekulira se da će Napolitanac potpisati ugovor do ljeta 2020. godine.

Osim Fiorentine, bivši talijanski reprezentativac je u trenerskoj karijeri vodio Romu, Cataniju, Sampdoriju, Milan i Sevillu, koja ga je otpustila prije godinu dana.

Kopirati
Drag cursor here to close