'Suprajz!' :)

VIDEO | Villarreal na nevjerojatan način predstavio Santija Cazorlu

Novo pojačanje žute podmornice, Santi Cazorla, izašao je iz zadimljene kapsule i oduševio navijače koji su ga došli pozdraviti
Sport / Nogomet | 10. 08. 2018. u 13:06 Bljesak.info
Kopirati

Da predstavljanje ne bude uvijek dosadno tehniciranje i ljubljenje grba, pobrinuo se španjolski prvoligaš Villarreal.

Žuta podmornica predstavila je svoje veliko pojačanje, bivšeg topnika, Santija Cazorlu, ali ne bi to bila neka vijest da to predstavljanje nije vodio - mađioničar!

Mađioničar je na teren postavio praznu kapsulu koju je zatim ispunio dimom, a nakon toga u kapsuli se stvorio Santi Cazorla.

Navijači su oduševljeno ustali i zapljeskali, a kako je to izgledalo, pogledajte u videu ispod.

Santi Cazorla

Cazorla se u španjolsku LaLigu vraća iz Arsenala, bez odštete i uz najbolje želje Topnika da njegova karijera i dalje bude uspješna.

Kao što je poznato, 78-struki španjolski reprezentativac imao je kompliciranu ozljedu tetive, zbog koje mu je gotovo amputirana noga. Ipak, uspio se oporaviti i dobiti liječničku suglasnost za nastavak igranja profesionalnog nogometa.

Cazorla je za Villarreal već igrao, od 2003. do 2011. godine, a nakon jedne godine u Malagi, prešao je u FC Arsenal 2012, s kojim je dva puta osvajao engleski kup. Sa Španjolskom je dva puta osvajao prvenstvo Europe.

Kopirati
Prikaži komentare
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.