Primjedbe na suđenje

Sloboda: Greške sudaca spriječile pobjedu

''Da nije bilo sudačkih pogrešaka, vjerujem da bismo s Grbavice odnijeli tri boda i bilo bi zasluženo'', ističe napadač tuzlanskog tima Antonio Vidović.
Sport / Nogomet | 27. 09. 2018. u 11:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Osvojiti bod protiv Željezničara na Grbavici za svaku ekipu bi trebao biti uspjeh, ali nakon sinoćnje utakmice „plavih“ i tuzlanske Slobode, ostaje dojam da su izabranici trenera Zlatana Nalića mogli i do cijelog „plijena“. U Slobodi su posebno nezadovoljni suđenjem. 

''Mislim da smo čitavu utakmicu kontrolirali igru i u većem dijelu bili smo bolja ekipa. Da nije bilo sudačkih pogrešaka, vjerujem da bismo s Grbavice odnijeli tri boda i bilo bi zasluženo'', ističe napadač tuzlanskog tima Antonio Vidović.

 Šef stručnog stožera Zlatan Nalić preporodio je ekipu Slobode. U devet utakmica od dolaska na Tušanj, njegov tim primio je samo dva gola, od kojih jedan "nesretni" protiv Sarajeva.

Nalić je upisao pet pobjeda, dva remija i dva poraza, a u medijima je izjavio da „igrači Slobode na treninge dolaze i odlaze s pjesmom“, ilustrirajući pozitivnu atmosferu koja vlada u taboru tuzlanskog premijerligaša.

 ''Trener ništa nije pogrešno rekao tom izjavom. Svakako da dolazimo veseli na trening, a pozitivni i raspoloženi idemo sa treninga. Atmosfera je perfektna u svlačionici i dišemo svi kao jedno tijelo. Zato i pokazujemo veliku borbenost i dobru igru na utakmica'', zaključio je Vidović u razgovoru za Fenu.

Kopirati
Drag cursor here to close