''Je li tebi ovo OK''

VIDEO | US Open: Džumhur se ''na našem'' svađao sa sutkinjom Hrvaticom

Sport / Nogomet | 03. 09. 2017. u 08:46 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Damir Džumhur nikoga ne ostavlja ravnodušnim. I to nije fraza. Zbog svog ponašanja i temperamenta poznat je kao igrač s najtanjim živcima na Touru. Ali i sjajnim, ponekad i genijalnim potezima, piše Index.hr.

U trećem kolu US Opena igrao je provi Rubljova i u meču punom preokreta izgubio 4:6, 4:6, 7:5, 4:6.

Napeti susret dodatno je našpanao ionako živčanog Džumhura. Razbijao je reket od pod, svom snagom šakom lupao po torbi, a posebna poslastica gledateljima, mada ništa nisu razumjeli (osim ako su s ovih prostora), bila je njegova rasprava sa sutkinjom.


Džumi-sudija by watch-it-now

Jer meč je vodila Hrvatica Marija Čičak, a s obzirom da njezinu i Džumhurovu domovinu dijeli samo Sava, a povezuje praktično isti jezik, rasprava je bila žučna. Barem s Džumhurove strane. Čičak je davala sve od sebe da ga smiri, ali neuspješno.

Index dalje navodi kako je Džumhur poludio u sedmom gemu trećeg seta, kada je njegov protivnik nesportski, i suprotno dobrim teniskim običajima, burno proslavio poen dobiven uz pomoć "neca". Naravno, u takvim slučajevima pravilo je da se ne likuje, nego rukom ispriča suparniku.

Ali, Rus je važan i sretni poen (vodio je 2:0 u setovima, dok je u tom trenutku u trećem gubio 2:4, a suparniku je tako onemogućio da povede 5:2) slavodobitno slavio, na što je Džumhur naravno poludio i počeo psovati.

Sutkinja ga je opomenula na službenom jeziku, engleskom. Ali, Džumhur je raspravu poveo na njihovom materinjem.


Džumi-reket2 by watch-it-now

Kopirati
Drag cursor here to close