Prvi poraz

VIDEO | Sablić: Nije bilo svježine u glavi

Sport / Nogomet | 16. 04. 2017. u 07:57 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Široki Brijeg je u subotu na Pecari doživio prvi poraz u Ligi za ostanak. Metalleghe iz Jajca pokazalo se boljim i odnilo je pobjedu (0:1) i tri važna boda u borbi za ostanak.

''Jednostavno nismo bili pravi, nismo niti došli na utakmicu, mentalno smo bili totalni 'vani', tako da nešto smo pokušavali, nije bilo svježine u glavi i rezultat je na kraju'', izjavio je nakon utakmice vidno razočarani trener Širokog Brijega Goran Sablić.

S druge strane, Mato Neretljak je bio ponosan na svoje igrače te je istaknuo da je uvjeren da će ostati u Ligi ako ovako nastave.

Velika pobjeda, zaslužena, slobodno ću reći, iako je Široki imao svojih šansi, međutim mi smo pokazali toliko htijenja želje i zalagana ono na kakav način možemo pobijediti. Čestitam svojim igračima koji su ispoštovali maksimalno što se tražilo od njih, zabili smo prekrasan pogodak, a vidjeli ste da nismo došli braniti se. I ovo nam je opet veliki pothat za ono što nas treba, ima još dosta bodova do kraja, međutim ovakvom igrom i zalaganjem sto posto sam siguran da ćemo ostati u ligi'', izjavio je nakon utakmice trener Metalleghea Mato Neretljak.

Pred Širokim Brijegom su tri vezana gostovanja, a prvo je 22. travnja u Zenici.

Kopirati
Drag cursor here to close