Ljutiti Ivan

VIDEO | Petrović: Lendriću je u Želji mnogo gledano kroz prste

Sport / Nogomet | 28. 05. 2017. u 20:12 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Željezničar je danas pobijedio Radnik s 2:1 u posljednjem susretu Lige za prvaka Bosne i Hercegovine, a trener ''plavih'' Slavko Petrović rekao je nakon susreta da je prema igračima i stručnom štabu Željezničara u posljednje vrijeme ''usmjereno mnogo negativne energije''.

Petrović je na konferenciji za medije naglasio da je završila turbulentna sezona, te da su današnjem susretu nazočili istinski navijači ''plavih''.

"Ovo danas su bili istinski navijači, ali mnogo je tu negativne energije usmjereno prema nama. Naporno smo radili, a znali smo da smo gubitnici jer smo izgubili titulu. Ipak, ne možete osporiti da smo najviše golova postigli a najmanje primili. Imali smo odličan prosjek koji izgleda sada nikoga ne zanima. Uprava je na potezu, moramo što hitnije preći u prijelazni rok jer počinju kvalifikacije za Europsku ligu, a uskoro nas očekuju treninzi", izjavio je Petrović.

Nije želio govoriti o odlascima iz kluba, jer još uvijek ne zna hoće li on ostati na čelu tima s ''Grbavice''.

"Još uvijek ne znam ni hoću li ja ostati. Uprava zna moje želje i odlučivat će u narednom razdoblju. Došao sam kada nije bilo lako. Nisam dobio velike pare, za istu plaću koju sam imao u Radniku, ali svidio mi se koncept Željezničara. Želio sam pomoći izgradnju jednog ozbiljnog kluba. Morao sam podići ekipu koja je pala na koljena, potom kreirati ekipu koja će osvojiti titulu", rekao je Petrović.


FK Željezničar - FK Radnik B. / Lendrić nakon... by clipsbh

Osvrnuo se i na potez napadača Ivana Lendrića kojeg je izveo iz igre nakon što se hrvatski internacionalac gestikulacijama sukobio s navijačima Željezničara.

"Lendriću je u ovom klubu mnogo gledano kroz prste. Nije korektno od navijača da ga vrijeđaju, ali još manje je korektno kako se on ponio, pogotovo nakon nekih poteza koje je ranije napravio. Nisam ni sekunde razmišljao da li da ga izvedem, pa makar izgubili utakmicu", objasnio je strateg ''plavih''.


FK Željezničar - FK Radnik B. / Lendrić ljutito... by clipsbh

Osvrnuo se i na završnici Premijer lige BiH te naglasio da je bh. natjecanje mnogo bolje u odnosu na razdoblje od prije tri godine, kada je došao raditi u BiH. Vjeruje da će iz godine u godinu stanje u bh. nogometu biti bolje.

Podsjetimo da se i karizmatični lijevi bek 'Plemića' nakon utakmice sa Slobodom 'očešao' od napadača Željezničara Ivana Lendrića.

"Bilo smo bolji i pobijedili smo i uzeli titulu, što je bila i najava", rekao je Tonći Kukoč za SportSport.ba pa je poslao poruku napadaču Željezničara Ivanu Lendriću.

"Lendriću, spavaš li mirno?", rekao je Kukoč.

Kopirati
Drag cursor here to close