Tražili objašnjenje

VIDEO | Nogometaši Bayerna tražili suca, intervenirala policija

Sport / Nogomet | 19. 04. 2017. u 07:02 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Real je uz sudački poguranac Viktora Kassaija izbacio Bayern nakon produžetaka 4:2 i plasirao se u polufinale Lige prvaka.

Nemile scene vidjeli smo nakon utakmice na Santiago Bernabaeuu jer su Thiago Alcantara, Robert Lewandowski i Arturo Vidal pravdu odlučili tražiti u svlačionici mađarskog suca.

Igrači su bili toliko ljutiti da je morala intervenirati policija ne bi li ih izbacila iz svlačionice.

"Kada igraju ovakve dvije momčad u Ligi prvaka, ovakva pljačka se ne može dogoditi", rekao je Vidal, koji je u 84. minute prestrogo dobio drugi žuti karton pa su Bavarci ostali s igračem manje.

"Nije do toga da treba video tehnologija, trebaju kvalitetni suci", zaključio je Vidal.

"Svi smo ljudi i možemo pogriješiti, ali na ovoj razini zna se kakvi suci moraju biti", rekao je Thiago.

"Ovakva utakmica sjajna je reklama za nogomet, a onda ju odluči netko sa zviždaljkom. Ne volim govoriti o sucima, ali uvijek morate pogledati vlastite greške i što ste napraviti krivo. Ovdje se ne radi o jednoj grešci, bilo ih više i bile su ključne", rekao je Robben.

"Bili smo hrabri i stigli ovdje po pobjedu, no u nekim situacijama nismo imali dovoljno sreće. Također, nismo imali sreće niti u nekim sudačkim odlukama" rekao je kapetan Bayerna Philipp Lahm.

Carlo Ancelotti je bio prilično izravan...

"Ponosan sam na svoje igrače, dali su doista sve od sebe. Sve je bilo kako treba - osim suđenja. Šteta, u suprotnom bi ovo bila savršena nogometna večer. Ne mislim da je Real imao utjecaja na suce, oni su jednostavno griješili. Nikada nisam bio zagovornik videotehnologije, ali moram priznat da mi je ova utakmica promijenila mišljenje" rekao je Ancelotti, pa dodao:

"Ne može se o polufinalu Lige prvaka odlučivati na ovakav način. Poslije utakmice sam pričao sa Zidaneom, složio se sa mnom da suđenje nikako nije bilo na razini ove utakmice. To se ne smije događati na utakmicama ove razine, vjerujem da će se videotehnologija uvesti što prije."

Kopirati
Drag cursor here to close