'Pao' i Osijek

VIDEO | Baka najavio novi udarni trojac 'Plemića' za proljeće

U drugom susretu Medulin Cupa i petoj provjeri ove zime, Zrinjski je u četvrtak pobijedio NK Osijek II 1:0, a pogodak odluke zabio je Amer Bekić u 25. minuti.
Sport / Nogomet | 07. 02. 2019. u 12:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Od devetog siječnja nogometaši Zrinjskog su u pogonu. Treniralo se i radilo u Mostaru, Međugorju, od subote nastavilo u Medulinu.

U drugom susretu Medulin Cupa i petoj provjeri ove zime, Zrinjski je u četvrtak pobijedio NK Osijek II 1:0, a pogodak odluke zabio je Amer Bekić u 25. minuti.

U nedjelju je s dva pogotka 'pao' GOŠK.

Aktualni prvaci su igrali kontra Solina, u Gabeli su protivnici bili Dinamo II i Sutjeska. Kolak, Rodin, Gojković, Mujagić i Čurjurić su nova lica koja će priliku za dokazivanja imati u nastavku turnira Medulin Cup 2019. 

" U globalu mogu da budem zadovoljan sa svih pet novih igrača, naravno od njih u narednom razdoblju očekujem još više. Čurjurić nije trenirao nekih 15- 20 dana prije dolaska u Zrinjski, Mujagić, Rodin prolaze jedan period adaptacije, vratar Kolak radi vrlo dobro na treninzima.

Kada je u pitanju naš igrački kadar najviše očekujem od igrača koji su imali problema s povredama u prvom dijelu sezone Damira Šovšića, Dalibora Veselinovića, Marka Bencuna.

Šovšić, Bencun su igrači sredine terena u tu možemo puno dobiti, s Veselinovićem dobivamo jednog pravog napadač koji svojom visinom, korpulencijom može puno toga da napraviti i to moramo iskoristiti, prije svega pravim loptama i s jedne i druge strane. Vjerujem da će naša igra u mnogome ovisiti ovoj trojici igrača", kaže između ostalog Slišković za Zrinjski TV.

Kopirati
Drag cursor here to close