Debi iz snova

VIDEO | 35 sekundi za prvijenac, Mašić pogodak posvetio Ultrasima

Između mostarskog Zrinjskog i GOŠK-a iz Gabele već je bilo dogovoreno da mostarski klub opet ustupi prvoligašu mladog Anesa Mašića na posudbu.
Sport / Nogomet | 02. 08. 2020. u 18:01 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mašić je u GOŠK-u briljirao u prošloj sezoni, dijelio je prvo mjesto najboljih strijelaca u Prvoj ligi Federacije BiH i odlučeno je bilo da nastavi 'kaljenje' u prvoligašu.

 No, Mladen Žižović i Zrinjski predomislili su se, odlučili zadržati talentiranog napadača, a utakmica s Olimpikom pokazala je da su pogodili.

 Mašića je u igru Žižović uveo u 82. minuti i ovaj je u svom prvom kontaktu s loptom pogodio za 1:0 pobjedu na otvaranju.

 "Osjećaj je nevjerojatan, mislim da još nisam svjestan šta sam napravio i sigurno ću ovaj gol pamtiti cijeli život. Bilo je teško kada sam ulazio, na semaforu 0:0, a šef mi je rekao 'bez pritiska, uđi i zabij gol'. Imao sam zaista osjećaj da mogu to učiniti i na kraju se i desilo tako", kaže Mašić za SportSport, te nastavlja:

 Priznaje da je dobio veliki broj čestitki. Svaka je za sebe posebna.

 ''Hvala svima od srca na čestitkama, ne mogu da izdvojim neku, jer svaka mnogo znači. Gol posvećujem Ultrasima i svim navijačima Zrinjskog", ističe mladi napadač.

 

Kopirati
Drag cursor here to close