Potvrđeno

Vidal i službeno u Interu

Prvotno je objavljeno kako je Barca tražila milijun eura kako bi pustila 33-godišnjeg veznjaka, no dogovorena je odšteta koja će biti vezana uz njegov učinak, ne veća od 500.000 eura.
Sport / Nogomet | 22. 09. 2020. u 12:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Čileanski reprezentativac Arturo Vidal (33) i službeno je novi član Intera, objavio je milanski nogometni klub.

Vidal je napustio Barcelonu nakon što mu je novi trener Ronald Koeman poručio da si pronađe novi klub, a s Interom je potpisao dvogodišnji ugovor, uz mogućnost produljenja suradnje na još jednu sezonu, piše HINA.

Prvotno je objavljeno kako je Barca tražila milijun eura kako bi pustila 33-godišnjeg veznjaka, no dogovorena je odšteta koja će biti vezana uz njegov učinak, ne veća od 500.000 eura.

Povratak je to u Serie A za Vidala koji je nosio dres Juventusa od 2011. do 2015. godine. Za Juve je upisao 171 nastup i postigao 48 golova uz 22 asistencije. U novom klubu će ponovno raditi s trenerom Antoniom Conteom, s kojim je odlično surađivao dok je Conte bio na kormilu Juventusa.

Igrao je i za Colo-Colo, Bayer Leverkusen, te Bayern.

Postat će šesti Čileanac koji je igrao za Inter. Prvi je bio Ivan Zamorano, a slijedili su ga David Pizarro, Luis Jimenez, Gary Medel i Alexis Sanchez.

Kopirati
Drag cursor here to close