Prešao iz Leicestera

Vicente Iborra u Villarrealu

Iborra je zatražio od kluba da mu omogući povratak u Španjolsku iz obiteljskih razloga, a čelnici Leicestera su mu to i omogućili.
Sport / Nogomet | 07. 01. 2019. u 19:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Španjolski veznjak Vicente Iborra prešao je iz Leicester Cityja u Villarreal, s kojim je potpisao ugovor do ljeta 2023. godine, a vrijednost transfera nije objavljena.

Iborra je u englesku Premier ligu stigao iz Seville u ljeto 2017. godine, a u 37 nastupa za Leicester City postigao je četiri pogotka, ali je ove godine bio u početnoj postavi ''Lisica'' samo četiri puta. Iborra je zatražio od kluba da mu omogući povratak u Španjolsku iz obiteljskih razloga, a čelnici Leicestera su mu to i omogućili, javlja Hina.

Tridesetogodišnji vezni igrač rođen je u Valenciji i dolazi u Villarreal pomoći mu u borbi za opstanak u prvoligaškom društvu. "Žuta podmornica" nalazi se na 17. mjestu sa samo bodom više Athletic Bilbaa koji je na 18. mjestu i u zoni ispadanja.

"Iborra je iskusni igrač sredine terena koji je nadmoćan u zračnim dvobojima. Kvalitetan je u završnici i savršeno prepoznaje trenutak kad se treba pridodati napadu. On je veliko pojačanje za 'žutu podmornicu'", objavio je Villarreal.

Kopirati
Drag cursor here to close