Sami Khedira

Veznjaku Juventusa uspješno izvršena operacija srca

Problemi sa srčanom aritmijom očito nisu bili naivni pa je njemački reprezentativac zadržan u bolnici, gdje je operiran. Liječnici navode kako je "operacija bila rutinska i uspješna“, pa bi se Khedira treninzima mogao vratiti za mjesec dana.
Sport / Nogomet | 21. 02. 2019. u 11:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sami Khedira (31), koji je u utorak imao problema s aritmijom, uspješno je operiran u bolnici u Torinu, priopćio je liječnički tim.

Kediri je dijagnostificirano stanje atrijalne fibralacije koje prouzrukuje poremećaj srčanog ritma, a obično je povezana sa srčanom slabošću, koronarnim bolestima i oboljenjima srčanih zalizaka.

Problemi sa srčanom aritmijom očito nisu bili naivni pa je njemački reprezentativac zadržan u bolnici, gdje je operiran. Liječnici navode kako je "operacija bila rutinska i uspješna“, pa bi se Khedira treninzima mogao vratiti za mjesec dana. Do tada bit će pod stalnim liječničkim nadzorom.

Khedira će tako, nakon što je propustio prvu utakmicu osmine finala UEFA Lige prvaka koju je Juventus odigrao s Atleticom u Madridu, propustiti i nekoliko narednih prvenstvenih utakmica, a također i uzvratnu protiv Atletica.

Iskusni vezni igrač ove sezone je zbog različitih ozljeda izostao s 13 utakmica, a u 15 nastupa je postigao dva gola za Juventus.

Kopirati
Drag cursor here to close