Rapsodija pogodaka na Villa Parku

Veznjak Southamptona Ward-Prowse rođendan proslavio s dva pogotka

James Ward-Prowse zabio je dva gola iz slobodnih udaraca, te je tako još jednom potvrdio da je jedan od najboljih izvođača "slobodnjaka" na svijetu.
Sport / Nogomet | 01. 11. 2020. u 15:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon četiri uvodne pobjede nogometaši Aston Ville doživjeli su drugi uzastopni poraz u Premier ligi. U nedjelju su u 7. kolu na svom terenu izgubili od Southamptona sa 3-4, a briljirao je veznjak "svetaca" James Ward-Prowse, koji je 26. rođendan proslavio sa dva pogotka i jednom asistencijom.

Southampton je poveo u 20. minuti iz prekida na desnom krilu. Centaršut je izveo James Ward-Prowse, a Jannik Vestergaard glavom trese mrežu.

Nakon toga James Ward-Prowse zabio je dva gola iz slobodnih udaraca, te je tako još jednom potvrdio da je jedan od najboljih izvođača "slobodnjaka" na svijetu.

Prvi "slobodnjak" Ward-Prowse je zabio u 33. minuti sa 20 metara, a drugi je pogodio 45. minuti sa 17 metara udaljenosti.

Četvrti pogodak za Southampton postigao je Danny Ings u 58. minuti.

Nakon toga gosti su se malo opustili i Aston Villa je sa tri gola uspjela ublažiti poraz, a strijelci su bili Tyrone Mings (62), Ollie Watkins (90+3 pen) i Jack Grealish (90+7).

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Kopirati
Drag cursor here to close