Revanš

Vesić: I u Brčko po pobjedu

Iako su prvom susretu primili tri gola na domaćem terenu, Vesić nije nezadovoljan ishodom prvog meča finala Kupa BiH.
Sport / Nogomet | 13. 04. 2018. u 16:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostar SG Staklorad u srijedu je odigrao prvi meč finala Kupa BiH protiv Centra. Revanš susret na programu je narednog četvrtka, a u međuvremenu će Mostarci odigrati prvenstveni duel sa timom Brčko zdravlja, u kojem nemaju rezultatski imperativ, obzirom da su već osigurali naslov prvaka BiH.

Vladan Vesić se ipak nada pobjedi.

''Pretpostavljam da će ovaj meč biti prilika za igrače koji su manje igrali tokom prvenstva. Naš prioritet u ovom trenutku je utakmica protiv Centra, ali daleko od toga da ne namjeravamo pobijediti i u Brčkom'', kaže Vesić.

Iako su prvom susretu primili tri gola na domaćem terenu, Vesić nije nezadovoljan ishodom prvog meča finala Kupa BiH.

''Kvalitetna utakmica. Pravi derbi, rekao bih, u kojem smo ostvarili pobjedu koju smo priželjkivali. Jedino čime ne možemo biti zadovoljni je realizacija. Da smo imali bolji dan po tom pitanju sigurno bismo na revanš putovali s više golova prednosti. I ovako je dobro, naš cilj je dupla kruna i mi u nju vjerujemo'', dodao je Vesić.

U Brčkom neće nastupiti Kristijan Radin zbog viška žutih kartona, dok će stručni štab vjerovatno nastupa poštediti i kapitena Marija Aladžića, koji je i dalje rovit.

Kopirati
Drag cursor here to close