Serie A

Verona remizirala s Juventusom; Poraz Lazija

Cristiano Ronaldo je u subotu postigao svoj 19. gol ove sezone u Serie A, ali to je bilo dovoljno samo za remi (1:1) na gostovanju kod Verone. Juventus se nakon ovog remija nalazi na trećem mjestu s 45 bodova.
Sport / Nogomet | 28. 02. 2021. u 06:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Juventus je u 24. kolu Serie A gostovao kod Verone i kući će se vratiti s bodom nakon remija 1:1, u kojem su strijelci bili Ronaldo (49') i Barak (77').

U početku su po jednom ozbiljnije zaprijetile obje ekipe, pri čemu su se istaknuli vratari Szczesny i Silvestri, da bi se kasnije odvijala poziciona igra i na odmor se otišlo bez golova.

Na početku drugog dijela, točnije u 49. minuti Chiesa je prošao u kazneni prostor Verone i na petercu pronašao samog Ronalda. Portugalac je neometan iskoristio asistenciju za svoj 19. gol ove sezone u Serie A.

Uslijedilo je nakon zgoditka petnaestak minuta bez sadržaja, a onda je Verona došla do izjednačenja. Zaccagni je izbio u šesnaesterac nakon akcije koju je započeo Lasagna i uputio centaršut na Baraka, a Čeh glavom poslao loptu u mrežu Juventusa.

Verona je nakon toga imala dvije prilike za vodstvo, a Pirlova momčad nakon primljenog gola skoro pa da nije prešla centar.

Tek u 90. minuti pokušali su ugrozizi vratara domaće ekipe. Ronaldo nakon solo prodora srušen na 18 metara od vrata Verone. Portugalac je uzeo na sebe izvođenje slobodnog udarca i pogodio u živi zid za zadnju priliku na susretu.

Juventus se nakon ovog remija nalazi na trećem mjestu s 45 bodova, a Verona je na devetom s 34 boda.

Ostali rezultati:

Spezia – Parma 2:2 (Gyasi 52, 72 / Karamog 17, Hernani 25)

Bologna – Lazio 2:0 (Mbaye 19; Sansone 64)


Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
 
Kopirati
Drag cursor here to close