Atalanta zapela

Verona nastavlja šokirati favorite: Protiv Atalante bez trenera Jurića igrali 1:1

Atalanta je povela u 50. minuti kada je Zapata iskoristio veliku pogrešku bivšeg igrača Dinama Rrahmanija. Na 1:1 poravnao je Pessina u 59. minuti najbrže reagiravši na odbijenu loptu nakon obrane Gollinija.
Sport / Nogomet | 18. 07. 2020. u 20:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Reuters / Na gostovanju kod Verone Atalanta je odigrala 1:1

Nogometaši Atalante propustili su priliku vratiti se na drugo mjesto ljestvice talijanskog prvenstva, oni su u prvom susretu 34. kola Serie A na gostovanju kod Verone igrali 1:1 (0:0), a hrvatski reprezentativni veznjak Mario Pašalić propustio je dvije izgledne prilike za svoju momčad.

Pašalić, koji je odigrao čitav susret za Atalantu, imao je najbolju priliku prvog poluvremena kada je u 14. minuti nakon proigravanja Zapate izbio sam pred domaćeg vratara, ali nije uspio prebaciti istrčalog Silvestrija koji je nogama obranio udarac hrvatskog igrača.

Drugu priliku Pašalić je imao u drugoj minuti sudačke nadoknade kada je iako s igračem Verone na leđima pucao sam sedam metara tik uz vratnicu.

Inače, Atalanta je povela u 50. minuti kada je Zapata iskoristio veliku pogrešku bivšeg igrača Dinama Rrahmanija. On nije uspio uštopati lagano dodavanja po podu, lopta mu je pobjegla i izbacila Zapatu u čistu šansu.

Na 1:1 poravnao je Pessina u 59. minuti najbrže reagiravši na odbijenu loptu nakon obrane Gollinija.

Atalanta sada ima 71 bod, kao i drugi Inter koji će u nedjelju gostovati kod Rome, dok vodeći Juventus, koji će u ponedjeljak ugostiti Lazio, ima šest bodova više. 

Cagliari je kod kuće odigrao 1:1 sa Sassuolom, a za izjednačujućujući gol Joaoa Pedra (63.) asistirao je bivši Dinamovac Marko Rog. Gosti su poveli golom Francesca Caputa u 12. minuti. 

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
   
Kopirati
Drag cursor here to close