Prijave još traju

Velika zainteresiranost za malonogometni turnir u Vinjanima

''Naša manifestacija ide naprijed iz godine u godinu već 14 godina zaredom, a ekipe i posjetitelji nam dolaze iz svih krajeva Hercegovine i susjedne Dalmacije'', kaže organizator.
Sport / Nogomet | 16. 07. 2019. u 12:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U tijeku su prijave ekipa na Malonogometni turnir Hercegovački Vinjani 2019. godine, koji se održava na igralištu područne Osnovne škole Ivana Mažuranića u Vinjanima, općina Posušje.

Pripreme za manifestaciju su na vrhuncu. Radi se na dodatnom uređenju sportskog terena i cjelokupnog okoliša, te će uskoro sve biti spremno za održavanje turnira.

''Velika je zainteresiranost javnosti za turnir u Vinjanima. Naša manifestacija ide naprijed iz godine u godinu već 14 godina zaredom, a ekipe i posjetitelji nam dolaze iz svih krajeva Hercegovine i susjedne Dalmacije. Svi koji su na bilo koji način uključeni u organizaciju znaju koliko ulažemo truda i mi s ovakvim trendom želimo nastaviti'', poručuju organizatori.

Početak turnira je 26. srpnja 2019. godine (petak), a ekipu možete prijaviti do 25. srpnja 2019. godine (četvrtak), do 17:00h, kada će biti održano izvlačenje parova u prostorijama područne O.Š. Ivana Mažuranića u Vinjanima.

Turnir se igra 4+1, a uplata po ekipi iznosi 200KM.

Kopirati
Drag cursor here to close