Fešta na Grbavici

Velika pobjeda Veleža: Rođeni pred sedam tisuća navijača srušili AEK!

Mostarski Velež ostvario je jednu od svojih najvećih pobjeda u poslijeratnoj povijesti. U Sarajevu su Rođeni svladali AEK, spektakularnim golom Pršeša te pogotkom Zajmovića.
Sport / Nogomet | 22. 07. 2021. u 22:05 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Velež je nastavio niz sjajnih rezultata koji traje čitavu ovu godinu. U drugom kolu kvalifikacija za Konferencijsku ligu mostarski igrači svladali su slavni AEK iz Atene.

Na skoro punoj Grbavici, pred oko sedam tisuća euforičnih Veležovih navijača, igrači Feđe Dudića ostvarili su veliku pobjedu, svladvši atenski AEK s 2:1. I to nakon preokreta.

Naime, Grci su šokirali Grbavicu ranim pogotkom, u 12. minuti pogodio je Iranac Karim Ansarifard. Ipak, samo dvije minute kasnije izjednačio je Omar Pršeš spektakularnim pogotkom.

Rođeni nisu bili u podređenom položaju protiv favoriziranih gostiju, naprotiv imali su veći posjed i konkretnije akcije, a jednu takvu okrunio je pogotkom Dženan Zajmović u 53. minuti.

Klix.ba / Dženan Zajmović u akciji

Odluka će tako pasti u Ateni za sedam dana, a pobjednik će u trećem kolu igrati, navjerojatnije, s Elfsborgom koji je danas u Švedskoj s 4:0 svladao Milsami.

Kopirati
Drag cursor here to close