Derbi dana

Veležu derbi protiv Širokog, Bajević gledao dvojicu reprezentativaca

Prvi od dva ogleda Veleža i Širokog Brijega koji će biti na stadionu Rođeni u Mostaru u ovih sedam dana pripao je domaćinu.
Sport / Nogomet | 08. 11. 2020. u 16:43 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Velež je golovima u drugom dijelu svladao Široki Brijeg s 2:1 i nakon dva derbija bez pobjede (Željezničar, Zrinjski), treći riješio u svoju korist. Rođeni su poveli u 50. minuti kada je nakon gužve u šesnaestercu gostiju preciznim udarcem mrežu Zlomislića pogodio Muharem Čivić.

Samo četiri minute Samir Radovac povisio je na 2:0, iako je kod njegovog udarca lopta na putu do gola pogodila Fejsala Mulića i prevarila Zlomislića.

Ipak, neizvjesnost u utakmicu vratio je Stipe Jurić koji je glavom pogodio na asistenciju Ivana Ikića.

No, Velež je ipak uspio doći do važna tri boda ali i zaslužena, budući da je osim pogodaka imao još nekoliko velikih prilika, a Brandao je u prvom dijelu pogodio i vratnicu.

Podsjećamo, ove dvije momčadi za točno tjedan dana na istom mjestu igrat će novu utakmicu, a bit će to zaostali susret osmine finala Kupa BiH.

Inače, utakmicu je s tribina u društvu pomoćnika Adnana Ćustovića gledao izbornik reprezentacije BiH Dušan Bajević. Za sljedeće utakmice Bajević je pozvao igrača Veleža Samira Zeljkovića te Branimira Cipetića iz Širokog Brijega.

Kopirati
Drag cursor here to close