Navodna WhatsApp preprepiska

Velež zove SIPA-u i MUP HNŽ

"Mi ćemo prepustiti Državnoj agenciji za istrage i zaštitu (SIPA), kao i Ministarstvu unutarnjih poslova, da istraže cijeli slučaj", kazali su iz mostarskog Veleža.
Sport / Nogomet | 08. 04. 2019. u 19:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Navodna prepiska bivšeg omladinca Veleža Stefan Bulić s nogometašem Metalleghea Denijem Simeunovićem, uoči utakmice Prve lige Federacije BiH Olimpik – Metalleghe, dodatno je podigla prašinu u nogometnoj Bosni i Hercegovini.

"Službeno, klub se neće oglasiti. Mi ćemo prepustiti Državnoj agenciji za istrage i zaštitu (SIPA), kao i Ministarstvu unutarnjih poslova, da istraže cijeli slučaj. Oni će lako, nakon istrage, utvrditi da li su spomenuti igrači sudjelovali u prepisci s kojom žele nanijeti veliku štetu našem klubu, ali i sami sebi. Mi ćemo s pažnjom pratiti istragu“, kazali su za Radiosarajevo.ba iz mostarskog Veleža.

Podsjetimo, na Facebook stranici Udruženje građana Mostarski Rođeni objavljena je zanimljiva prepiska, navodno, između Bulića i Simeunovića, uoči utakmice Olimpika i Metalleghea (3:0).

U ovoj navodnoj prepisci dva prijatelja, Bulić i Simeunović, koji je nekadašnji igrač Zrinjskog, razgovaraju o dvoboju između Olimpika i Metalleghea i o ishodu susreta koji je na kraju pripao timu s Otoke (3:0).

Kopirati
Drag cursor here to close