Šok za Velež

Velež zbog Europe upao u domaću krizu: I Sloboda nokautirala Rođene!

Tuzlanska Sloboda nastavila je niz sjajnih rezultata nanijevši Veležu drugi poraz u zadnja tri kola (0:2).
Sport / Nogomet | 15. 08. 2021. u 22:30 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon europskog sna, Velež se vratio u domaću realnost. Momčad Feđe Dudića doživjela je drugi premijerligaški poraz u zadnja tri kola, a porazom od Slobode (0:2) Rođeni su ostali na samo četiri boda iz četiri odigrane utakmice.

Velež je ovog ljeta igrao sjajno u Europi, ali očito je zbog Europe malo "zapostavio" domaće natjecanje, što svakako nije prvi primjer u našem nogometu. Rođeni su u zadnja tri kola osvojili samo jedan bod, a večerašnji poraz od tuzlanske Slobode bio im je već drugi ove sezone.

Nakon Rudara sa stadion "Rođeni" bodove je odnijela i Sloboda, a zanimljivo Velež koji prošle sezone nije izgubio nijednu domaću utakmicu, sada već ima dva domaća poraza.

Domaće navijače, njih oko 2000, jer je domaći klub rasprodao sve ulaznice koliko ih je smio pustiti, šokirao je u 27. minuti Dženis Beganović. Nakon kornera Kurtalić je praktično s linije vratio loptu, a Beganović ju je zakucao u mrežu.

Rođeni su i prije i poslije gola pritiskali, ali nisu ništa napravili. Novi šok uslijedio je u 67. minuti kada je Saša Maksimović pogodio uz malu pomoć domaćeg vratara Kačavende.

Momčad Mladena Žižovića je tako nastavila sjajan niz rezultata, dok Veležu s druge strane predstoji težak posao da povrati europsku formu. Sada mu predstoje dva hercegovačka derbija, sa Širokim te odgođeni sa Zrinjskim.

     

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Kopirati
Drag cursor here to close