2:0

Velež ugasio Zvijezdu u Vrapčićima

Nogometaši FK Velež danas su u okviru 21. kola Premijer lige BiH pobijedili ekipu Zvijezda 09 rezultatom 2:0. Pogotke su za Rođene postigli Brandao i Vehabović.
Sport / Nogomet | 22. 02. 2020. u 16:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši FK Velež danas su u okviru 21. kola Premijer lige BiH pobijedili ekipu Zvijezda 09 rezultatom 2:0. Pogotke su za Rođene postigli Brandao i Vehabović.

Prvu ozbiljniju priliku imao je Fajić u 13-toj minuti kada je glavom uputio loptu blizu gola Vujanca. Minutu prije, žuti je dobio igrač gostiju Benović. U 19-toj minuti još jedna odlična akcija domaćih kada je šutirao Fajić. Golman Zvijezde 09 je obranio.

Velež je u vodstvo došao dvije minute kasnije. Brandao je postigao pogodak za radost tribina i slavlje navijača. Do kraja prvog poluvremena bilježimo još dvije prilike FK Velež. Prvo je  Čivićev udarac obranio golman Vujanac, a Fajić je u 32-goj šutirao pored gola.

Pred kraj prvog poluvremena, žuti karton je zaradio Brandao, strijelac pogotka za Velež.

U drugom poluvremenu, Velež je pogotkom Vehabovića u 58-oj minuti povisio rezultat na 2:0, što će se pokazati kao konačan rezultat ove utakmice.

Do kraja utakmice bilježimo još jedan žuti karton za domaće-

Utakmica se igrala na stadionu u Vrapčićima pred odlično popunjenim tribinama i u idealnim vremenskim uvjetima.

Početni sastavi:

FK Velež: Bobić, Ćosić, Zvonić, Manev, Ćivić, Pršeš, Hasanović, Vehabović, Ovčina, Brandao, Fajić.

FK Zvijezda 09: Vujanac, Correira, Lazić, Haljeta, Đelmić, Tojčić, Stjepanović, Janković, Benović, Popara, Vojinović.

Rutinska pobjeda

''Zadovoljni smo rezultatom i igrom, protivnika smo ostavili bez ijedne prilike, Nije bilo nikakve opasnosti. Rekli bi smo da smo rutinski odigrali ovu utakmicu, možda smo i uljuljali ovu publiku igrom'', rekao je Feđa Dudić trener FK Velež nakon završetka utakmice.

''Na domaćim utakmicama imamo ofanzivne bočne igrače, dobili smo što smo htjeli, žao mi je što nismo postigli još koji pogodak. Mislim kako gledatelji i naši navijači mogu biti zadovoljni utakmicom i posjedom lopte''.

Kopirati
Drag cursor here to close