Rezultatska kriza

Velež u Posušju po prekid crnog niza: "Igrači su svjesni gdje smo sada"

U subotu u 15 sati uz prijenos na Moja TV HŠK Posušje dočekat će ekipu Veleža.
Sport / Nogomet | 01. 10. 2021. u 13:23 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prvi put otkak je došao na klupu Veleža Feđa Dudić izgubio je dva prvenstvena kola u nizu. Rođeni već pet zadnjih kola ne znaju za pobjedu, ali Dudić smatra da se već u subotu u Posušju može prekinuti crni niz.

“Imali smo konačno malo mira da nakon dvadesetak dana odradimo jedan tjedna treninga. Mislim da su momci svjesni situacije u koju smo došli. Ne možemo im poslije Tuzla Cityja ništa zamjeriti na odnosu, zalaganju i prikazanoj igri. Ali, rezultata nema", kazao je Dudić, priznavši da se njegova momčad muči u utakmicama.

"Moramo se probati koncentrirati na svih 90 minuta i da odigramo maksimalno koncentrirano, a iz toga će doći rezultat i vratit ćemo se pobjedama. To je ono što ova ekipa može i ne sumnjam da će tako biti”.

Video: Rođeni gostuju kod ekipe Posušja

Njegovu momčad čeka ekipa koju su pobijedili ljetos s 2:0, ali ni tada nije bilo lako.

“Posušje je dobro organizirana ekipa, posebno kod kuće. Pobijedili su Borca, odigrali neriješeno sa Zrinjskim, Širokim Brijegom. Ostvarili su dobre rezultate protiv boljih ekipa, tako da ne očekujem nimalo lak posao. Promijenili su trenera, nova su razmišljanja u igri. Sada su malo defanzivnije orjentirani i traže priliku iz kontri. Imaju brzih igrača na koje treba pripaziti", zaključio je Dudić.

Mostarci će u Posušju biti bez Samira Radovca, a na ozljede se žale Zajmović i Dejanović.

 Utakmica počinje u 15 sati na stadionu Mokri Dolac, a prijenos je na Moja TV.

Kopirati
Drag cursor here to close