Posušje u Mostaru

Velež traži pobjedu, ali i odmara igrače

U ovom tjednu Velež će odigrati dvije utakmice, prvenstvenu s Posušjem i europsku s AEK-om.
Sport / Nogomet | 19. 07. 2021. u 09:01 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Danas će Velež dočekati Posušje u prvoj prvenstvenoj utakmici za oba kluba. Bit će to prva utakmica za Velež koju će igrati na svom stadionu s navijačima i brojka od samo 1500 karata, koliko je Velež pustio u prodaju, već je rasprodana.

Navijači će očekivati novu pobjedu, iako i trener Feđa Dudić mora voditi računa da ostavi nešto svježine za četvrtak i AEK.

"Bit će sigurno rotiranja ekipe, jer otkako smo se vratili iz Sjeverne Irske radili smo samo na regeneraciji, nismo ništa radili da dodatno opteretimo igrače. Oni koji budu najsvežiji igrat će protiv Posušja, a ostale ćemo odmoriti za četvrtak. Bez obzira na to kakav sastav izvedemo, svakako da idemo na pobjedu", kaže Dudić.

S Posušjem Velež dugo nije igrao službenu utakmicu, što je i razumljivo s obzirom da su Posušani davno ispali iz Premijer lige. Sada su se vratili i igraju s “novcem kuće”, odnosno posve su rasterećeni, a kao takvi i opasni.

"Osim što je rasterećena Posušje je i vrlo opasna i kvalitetna momčad. Pokazala je to u pripremnom razdoblju, pobijedili su Šibenik s 2:0, GOŠK-a također. Imaju dosta iskusnih igrača, ali i nekoliko vrlo zanimljivih mladih igrača. Svidio mi se Lauš koji igra u vezi. U svakom slučaju, radi se o ozbiljnoj ekipi, ali igramo na svom stadionu, prvi put s navijačima, i želimo pobjedom otvoriti prvenstvo kako bi se u još boljem raspoloženju spremali za AEK", dodao je Dudić.

Utakmica Velež - Posušje igra se u 20 sati na stadionu Rođeni. Prijenos je na Arena Sport.

Kopirati
Drag cursor here to close