Velež - Krupa 2:0

Velež teško do bodova nad Krupom

U mostarskom Veležu znali su da će imati težak posao protiv povratnika u ligu Krupe, a upravo tako je i bilo.
Sport / Nogomet | 15. 08. 2020. u 20:34 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Momčad Feđe Dudića nakon tri uzastopna derbija (Željezničar, Zrinjski, Široki) na svom terenu dočekala je, uvjetno rečeno, 'lakšeg' protivnika, ali se Krupa pokazala očekivano tvrdim orahom za Rođene.

 Ipak, zahvaljujući golu Obrena Cvijanovića u drugom dijelu Rođeni su slomili otpor gostiju, a onda je Ovčina u sudačkoj nadoknadi potvrdio 2:0 pobjedu. Sada Dudićeva momčad ima sedam bodova i može rasterećeno na noge prvaku Sarajevu.

 Velež je u prvom poluvremenu imao više od igre i nekoliko dobrih prilika, ali su se gosti očekivano uspješno branili. U 20 minuti veliku šansu je imao Mulić ali je dobro reagirao vratar Vasilije Kolak.

  Devet minuta kasnije šut Cvijanovića golman gostiju izbacuje u korner. Do kraja prvog dijela prilike su imali Mulić i Brandao, ali je ostalo 0:0.

 U drugom dijelu domaći su imali inicijativu, ali Kolak je briljirao. Ipak, i on je potpisao kapitulaciju u 72. minuti. Nakon pokušaja Branda lopta je došla do Obrena Cvijanovića, koji pogađa za zasluženo vodstvo domaćih.

Kada se očekivalo da će se završiti minimalno za Velež, Haris Ovčina je duboko u sudačkoj nadoknadi pogodio za konačnih 2:0.

   

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

   

Kopirati
Drag cursor here to close