Izborili Europu

Velež slavio s navijačima, Dudić u suzama: "Tek ćemo kasnije biti svjesni"

Nogometaši Veleža ostvarili su povijesni uspjeh, pobjedom u Doboju kod Kaknja osigurali su treću poziciju i plasman u Europu, prvi nakon rata.
Sport / Nogomet | 30. 05. 2021. u 19:07 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Veležu je jedan gol Ede Vehabovića još na samom početku utakmice bila dovoljna za pobjedu 1:0 kod Mladosti i plasman u Europu s treće pozicije.

Rođeni su kontrolirali utakmicu, pogodili i vratnicu preko Georgijevića, ali nisu uspjeli doći do gola. Ipak, i to im je bilo dovoljno za pobjedu i plasman u europska natjecanja, gdje će nastupiti prvi put od rata naovamo.

"Teško mi je bilo što reći. Emocije su me ponijele. Čestitam svima koji su gradili Velež. Idemo na odmor i onda ćemo razmišljati o tim snovima koje smo sanjali i utakmicama Veleža u Europi", rekao je trener Veleža Feđa Dudić kroz suze za kamere Moja TV.

Velež je u Kaknju imao i podršku velikog broja navijača, koji nisu smjeli na tribine, ali su bodrili svoj klub s obližnjeg brežuljka.

"Pogledajte koliko je ljudi tu i žao mi je što stadion nije otvoren. Tek ćemo kasnije biti svjesni što smo napravili, 20 utakmica bez poraza. Kada god je bilo teško, imali smo karakter. Ponosan sam na sve", dodao je Dudić.

Kopirati
Drag cursor here to close