Zadnja utakmica kola

Velež bez prvog strijelca na Koševu: "Olimpik je druga ekipa u odnosu na jesen"

Olimpik i Velež zatvorit će 24. kolo Premijer lige, utakmicom na Koševu i u prijenosu na Moja TV u ponedjeljak (18 sati).
Sport / Nogomet | 05. 04. 2021. u 07:40 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sarajevski Olimpik dočekuje Velež u zoni ispadanja, ali njihov poraz od Širokog Brijega prekinuo je niz od dvije uzastopne pobjede.

"Olimpik je posve druga ekipa u odnosu na prvu polusezonu što su pokazali u četiri kola nastavka gdje su slavili u dvije utakmice, a u dvije što su izgubili nisu bili u podređenom položaju, pogotovo se to odnosi na utakmicu u Širokom Brijegu gdje je rezultat previsok i nerealan. To je skup premijerligaških igrača i sigurno da imaju kvalitetu, izdvajaju se Čurjurić i Gavrić u sredini terena koji daju ton ekipa. Također, Slavko Petrović odlično radi svoj posao i od otpisane ekipe napravio je ekipu koja svima ravnopravno parira", kaže trener Veleža Feđa Dudić, koji na Koševu očekuje zanimljivu utakmicu, jer se sastaju dvije ekipe koje teže igri, a “ne destrukciji”. 

Dudić na Koševu u ponedjeljak neće moći računati na ozlijeđene Radovića i Cvijanovića, koji ne bi igrao i da nije ozlijeđen, jer ima tri žuta kartona.

Istovremeno, upitan je zbog ozljede nastup napadača Dejana Georgijevića, koji je bio strijelac na dvije zadnje utakmice.

Olimpik i Velež igrali su dvaput u prvom dijelu sezone, oba puta dobila je domaća momčad. Olimpik je u Sarajevu slavio s 2:1, a Velež u Mostaru s 2:0.

Kopirati
Drag cursor here to close