Novi problemi

Velež protiv Sarajeva bez trojice "kartoniranih"

Prvo gostovanje Veleža kod Krupe uopće, budući da je Velež bio u Federalnoj ligi u sezonama kada je Krupa prvi put izborila Premijer ligu, završio je remijem 1:1.
Sport / Nogomet | 23. 11. 2020. u 13:05 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Osim što su Rođeni osvojili jedan bod, ili izgubili dva, kako god gledali na to, ostali su i bez tri igrača za iduću utakmicu. Naime, sudac Adis Mulahasanović podijelio je čak 10 žutih kartona, a za Veležovu trojicu to je bio treći akumulirani.

Zbog toga će trener Feđa Dudić u sljedećoj utakmici protiv Sarajeva biti bez usluga napadača Obrena Cvijanovića, krilnog igrača Harisa Ovčine te braniča Faruka Bihorca. Iz istog razloga u nedjelju nije mogao igrati Samir Radovac koji se i ozlijedio u onoj Kup utakmici sa Širokim, ali koji bi trebao biti spreman za subotu.

U subotu će Velež dočekati lidera prvenstva i jedinu dosad neporaženu momčad, Sarajevo. Velež je sa Sarajevom u prvom dijelu prvenstva odigrao 1:1 i time je prekinuo veliki niz pobjeda bordo momčadi u međusobnim duelima. Do te utakmice Sarajevo je imalo pet pobjeda u nizu, uključujući tri uzastopne na Veležovom stadionu.

Kopirati
Drag cursor here to close