Rođeni optimisti

Velež protiv lidera i neugodne tradicije

Sport / Nogomet | 12. 09. 2014. u 13:05 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Veležu u nedjelju, u derbiju sedmog kola Premier lige, gostuju kod lidera na ljestvici, Rođeni idu na noge ekipi koju nisu pobijedili u službenoj utakmici čak četiri i pol godine!

“Ne možemo se pohvaliti tradicijom u ogledima s njima i to nam ne ide u prilog. Međutim, znamo da imamo kvalitetu i smatram da smo bolji nego u prethodnim sezonama. Idemo gore sa željom da nešto napravimo i ako budemo na svojoj razini to svakako možemo ostvariti”, poručio je Veležov trener Nedim Jusufbegović uoči ove utakmice.

Trener Veleža Nedim Jusufbegović prokomentirao je lošu sreću Mostaraca pri ždrijebu Kupa BiH, jer njegova momčad mora gostovati kod Premier ligaša. “Nezgodno je što igramo sa Slavijom dvije utakmice u tri dana. Nezgodno je i što moramo putovati. Igramo protiv ekipe koja je u sjajnoj formi, možda je u najboljoj formi u Premier ligi, i svakako da nas čeka vrlo zahtjevan i težak posao”.

Rođene će na Pecari čekati Wagner koji ih je skoro sam “uništio” u nekim od zadnjih ogleda.

“Wagner nije samo nama probleme radio, on svima radi probleme. To je igrač u zrelim igračkim i ljudskim godinama, fantastičan igrač. Pokušat ćemo kolektivnom igrom neutralizirati sve njegove vrijednosti”, dodao je trener Veleža.

Da Velež može prekinuti negativnu tradiciju na Pecari, barem da se vrati neporažen, smatra i iskusni Admir Vladavić.

“Ne idemo s bijelom zastavom. Imamo kvalitetnu ekipu i za ovu utakmicu spremali smo se svih 15 dana. Svi u svlačionici smo svjesni s kim igramo, ali dat ćemo svoj maksimum da se vratimo neporaženi”, istaknuo je Vladavić.

Sudar Širokog Brijega i Veleža igra se u nedjelju u 19 sati uz prijenos na TV Arena Sport.

Kopirati
Drag cursor here to close