Bez gledatelja i TV prijenosa

Velež na Tuzlu: Sudar ekipa u odličnoj formi

Iz posljednja četiri kola momčad Veleža izašla je bez ijednog poraza, postigavši najmanje po jedan gol u svakoj utakmici, čak i na teškim gostovanjima na Pecari ili Koševu.
Sport / Nogomet | 29. 08. 2020. u 09:42 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Protivnik koji im dolazi nije atraktivan kao oni s kojima su dosad igrali, ali, isto tako, nije ništa manje opasan. Tuzla City ima poraz više, ali i bod više od Rođenih.

U zadnja dva susreta Tuzlaci su postigli osam golova, a i na onom prethodnom kod Sarajeva mogli su postići još barem dva, samo da su imali više sreće. U svakom slučaju, radi se o vrlo opasnoj ekipi. 

''Bit će to sudar dvije ekipe koje su u dobrom ritmu i koje gaje napadački nogomet, tako da očekujem dobru utakmicu, ali isto tako očekujem da mi produžimo svoju dobru seriju. Igramo dobro, imamo dosta samopouzdanja i vjerujem da ćemo to pokazati i u subotu, iako se radi o doista jakom protivniku'', kaže trener Veleža Feđa Dudić.

Njegova momčad bit će oslabljena u ovoj utakmici, jer, pored Behrama i Hasanovića koji su od prije izvan stroja, neko vrijeme će pauzirati Denis Zvonić kojemu je na utakmici u Sarajevu slomljen nos i Velež će protiv Tuzle igrati bez jednog od svojih kapetana.

 Utakmica protiv Tuzla Cityja igra se pod reflektorima u subotu u 19 sati, a bez obzira što se sastaju dvije ekipe u odličnoj formi, TV prijenosa nema.

Kopirati
Drag cursor here to close