Pridružuju se novajlije

Velež na Tušnju traži prve bodove

Protiv Slobode će večeras probati dohvatiti i prve bodove kako bi se eventualno pomakli s posljednjeg mjesta na tabeli.
Sport / Nogomet | 10. 08. 2019. u 11:23 Feđa IBRULJ | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ždrijeb je jednostavno bio takav, nogometaši Veleža tek u četvrtom kolu prvi put moraju ići van Mostara, putovati u Tuzlu.

Protiv Slobode će večeras probati dohvatiti i prve bodove kako bi se eventualno pomakli s posljednjeg mjesta na tabeli.

Novi šef stručnog stožera, Feđa Dudić nije imao previše vremena,  pa i neće praviti neke velike promjene u samoj početnoj postavi. Važno je spomenuti da bi napokon za momčad trebao debitirati jedan od trojice novajlija koji su stigli u međuvremenu, Kosta Manev koji  igra na poziciji stopera.

''Želimo nametnuti svoj ritam, vjerujem da to možemo. Nekih velikih promjena neće biti u sastavu, momci su dobro radili i vjerujem da bismo za taj dobar rad trebali biti nagrađeni i dobrim rezultatom. Ova ekipa sigurno ima kvalitetu i izgledala je puno bolje nego što to pokazuje plasman na tabeli. Važno je da se psihološki vraćamo i uz maksimalnu disciplinu, odgovornost u igri možemo do dobrog rezultata. Analizirali smo protivnika, probat ćemo iskoristiti neke njihove mane, rekao je Feđa Dudić prije polaska na put. Dudić u ovom trenutku ne može računati na povrijeđene Cvijanovića, Alikadića, Ovčinu, dok je novajlija Kalezić još nema pravo nastupa'', rekao je.

Sloboda je također na startu sezone imala relativno povoljan ždrijeb jer je ovo već treća utakmica koju igra na svom terenu od moguće četiri, ali za sada ima četiri boda.

Naravno, kako navodi, ni protivnici nisu imali nimalo lagani, radilo se o momčadima koje su nastupale ili nastupaju ove sezone u Europi. Nakon trijumfa u prvom kolu protiv Radnika, kontra Širokog Brijega je osvojen bod, nakon čega je u prošlom kolu stigao poraz na Koševu.

''Velež nema bodova, ali je u svakoj od tri odigrane utakmice uspio stvoriti tri-četiri 100-postotne prilike po utakmici. Moramo na sve načine pokušati osvojiti tri boda, jer je to naša želja, kaže trener Tuzlaka Mile Lazarević. Amer Bekić i Edis Smajić su dva igrača Slobode čiji je nastup pod upitnikom zbog ozljede'', rekao je.

Kopirati
Drag cursor here to close