''Rođeni''

Velež krenuo s pripremama, Dudić otpisao prezimenjaka

Momčad će trenirati i raditi u Mostaru do kraja mjeseca kada je planiran odlazak u Antaliju.
Sport / Nogomet | 10. 01. 2020. u 17:00 Feđa IBRULJ | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U poređenju s nekim prethodnim sezonama, posebno ako se gleda samo period boravka u Premijer ligi, onda bismo mogli napisati kako je atmosfera u taboru Veleža na početku priprema idealna.

Glavna igračkog kadra je tu, nema pritiska rezultat, problema s financijama. Stekao se dojam kako su svi jedva čekali da krenu treninzi. Ono što je izvjesno u ovom trenutku novo lice je tek Samira Radovac, najavljuje se dolazak još jednog, dva, moguće tri igrača, ali za sada sve ostaje u domenu špekulacija.

Foto: Bljesak.info / FK Velež krenuo s pripremama

Momčad će trenirati i raditi u Mostaru do kraja mjeseca kada je planiran odlazak u Tursku, Antaliju. Do Turske su najavljene dvije utakmice, jedna kontra Željezničara 21. siječnja, druga šest dana kasnije, protivnik će biti momčad Metalleghea. U Turskoj bi za dva tjedna boravka momčad trebala odraditi još tri utakmice, dok bi generalna proba u Mostaru pred početak prvenstva trebao biti okršaj protiv Mladosti DK, tjedan prije starta proljetnog dijela.

''Već sada se polako okrećemo našem prvom protivniku u nastavku prvenstva, pratimo dešavanja kako u momčadi Zvijezde 09, tako i u Tuzla Cityju, Borcu, protiv kojih igramo prije nego što krene treći krug. Vidimo da sve pojačavaju, svi imaju svoje ciljeve, ali mislim da teško da će biti nekih velikih promjena. U pripreme ulazimo s glavninom igračkog kadra iz polusezone, Radovac je stigao, u narednom tjednu bi nam se trebao priključiti još jedan igrač. Želja je da do polaska u Tursku složimo igrački kadar s eventualno još jednim ili dva igrača. Ovdje smo na početku priprema pružili priliku pojedinim igračima iz omladinskog pogona, nije isključeno da neki od njih, krenu s nama u Tursku'', naglašava strateg Veleža Feđa Dudić koji će za razliku od prvog dijela sezone tu sada biti od prvog dana priprema.

Foto: Bljesak.info / Feđa Dudić

U jesenjem dijelu sezone Velež je uspio pobijediti skoro rivale iz gornjeg dijela tabele osim Sarajeva. Navijači će sigurno tražiti isti takav Velež u nastavku, dok će protivnici s puno više respekta i drugačijom pripremom čekati Rođene.

''Ako želimo napredovati moramo podizati ljestvicu nakon svake polusezone. Mi smo u prvom dijelu sezonu najviše problema imali u onim susretima kada smo bili recimo neki papirnati favoriti. U tim nekim utakmicama smo gubili bodove, ali u nastavku moramo pokazati da se znamo nositi s takvim stvarima'', naglašava Dudić koji se suočio s malim problemom.

Foto: Bljesak.info / FK Velež krenuo s pripremama

On je još na kraju prvog dijela sezone izašao sa spiskom igrača na koje ne računa. Zanimljivo s tog spiska dva igrača su bila danas tu.

''Na prozivci su se pojavili Adnan Dudić i Beriša, a protiv Beriše se vodi disciplinski postupak, s obzirom na to da se nije odazvao zadnja dva treninga. Vidjet ćemo što će biti, a ja na Dudića ne računam'', pojasnio je trener, Adnanov prezimenjak.

Kopirati
Drag cursor here to close