dvojica pojačanja

Velež doveo bivšeg makedonskog reprezentativca i vratio Merzića

Sport / Nogomet | 16. 07. 2015. u 11:11 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Velež je u četvrtak potpisao jednogodišnje ugovore s dvojicom pojačanja.

Napadač Dragan Čadikovski bivši je reprezentativac Makedonije, a branič Samir Merzić ima četiri nastupa za reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

“Čadikovski je iskusan napadač i nadamo se da će nam on donijeti ono što nam je nedostajalo prošle sezone kada se ozlijedio Mirza Ćemalović. Tada smo morali igrati povučenije, a sada možemo igrati napadački nogomet kakav navijači vole. Čadikovski svojom kvalitetom sam može presuditi utakmice, a naši mlađi igrači mogu naučiti od njega”, kazao je predsjednik UO-a Veleža Đenan Salčin te dodao:

“S Merzićem smo dobili sigurnost u zadnjoj liniji i riješili smo pitanje stopera nakon što je otišao Ibrahim Škahić. Merzić je polivalentan igrač, može igrati više pozicija i njegov povratak je veliko pojačanje”.

Merzić je bio kapetan momčadi u jesenskom dijelu prošle sezone, no u zimskoj pauzi je raskinuo ugovor i otišao u Norvešku. Čadikovski je igrao u nekoliko zemalja i na dva kontinenta. Čadikovski, koji ima osam nastupa za Makedoniju, s beogradskim Partizanom osvojio je naslov prvaka Srbije, igrao je za ruski Zenit i u dalekoj Kini, no najveći dio svoje karijere proveo je u Sloveniji gdje je nastupao za šest tamošnjih klubova.

Kopirati
Drag cursor here to close