Mostar

Velež aktivno radi na uređenju stadiona

UG Mostarski Rođeni polako privodi kraju svoj projekta izgradnje toaletnih prostorija po UEFA-inim standardima.
Sport / Nogomet | 15. 12. 2018. u 12:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rezultatski, polusezona je za ekipu Veleža završena na najbolji način. Osvojeno je prvo mjesto sa sedam bodova prednosti u odnosu na prvog konkurenta, ekipu Olimpika.

U subotu je ekipa Veleža otišla na zasluženi odmor koji je trajati do 7. siječnja, no za ljude u Upravi kluba – predaha nema. Na samom stadionu se polako privode kraju radovi na pokrivanju zapadne tribine, piše Dnevni list.

Uskoro će krenuti postavljanje novih stolica i prema najavi, ovaj dio trebao bio biti spreman prije početka proljetnog dijela prvenstva. Teren je također pretrpio određene radove – čepiran je. Nakon toga planirani su radovi na postavljanju reflektora, dok UG Mostarski Rođeni polako privodi kraju svoj projekta izgradnje toaletnih prostorija po UEFA-inim standardima.

''Za sada se stvari razvijaju onako kako smo planirali. Privodi se kraju postavljanje konstrukcije, odnosno krova na zapadnoj tribini, uskoro slijede stolice pa prelazimo na projekt postavljanja reflektora'', kaže direktor kluba Džemil Šoše pa iznio još niz detalja koji će stadion u Vrapčićima podići na višu infrastrukturalnu razinu.

''Gledajući spomenute projekte, za pokrivanje tribine i postavljanje stolica na zapadnoj tribini potrebno je 300.000 maraka. Kada je u pitanju postavljenje reflektora, mi smo završili naš projekt u čijoj će realizaciji sa 42 posto dijelom sudjelovati NS BiH, Velež kao klub sa 30 posto, dok ostatak otpada na lokalnu zajednicu koja također sudjeluje u ovom projektu koji je svakako najteži, ili najskuplji sa 900.000 konvertibilnih maraka. Tu ne treba zaboraviti projekt u kojem sudjeluje UG Mostarski Rođeni koji rade na toaletima, tako da bi prema nekim procjenama za ovaj dio radova bilo uloženo recimo milijun i 300- 400 tisuća konvertibilnih maraka'', zaključio je Šoše. 

Kopirati
Drag cursor here to close