Liga prvaka

Večeras se kompletiraju polufinala: Blagi favoriti za prolaz su City i Real

U Dortmundu BVB dočekuje Građane, a u prvom susretu City je slavio s 2:1. Borussia ima nekoliko ozlijeđenih igrača, dok ekipa iz Manchestera može računati na sve svoje oslonce. U drugoj utakmici i Liverpool i Real Madrid vape za obrambenim igračima.
Sport / Nogomet | 14. 04. 2021. u 14:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Večeras će biti poznata preostala dva kluba koja prolaze u polufinale Lige prvaka Europe.

U Dortmundu BVB dočekuje Građane, a u prvom susretu City je slavio s 2:1, iako je rezultat mogao biti i izjednačen da je priznat gol Bellinghama u prvom poluvremenu prvog susreta kada je sudac svirao prekršaj u napadu.

U međuvremenu Manchester City je u Premier ligi izgubio od Leedsa s 2:1, što im je bio prvi poraz od onog protiv Unidteda u prvenstvu nakon pet utakmica.
Borussia je u Bundesligi slavila s 3:2 u gostima kod Stuttgarta, a za uzvratni ogled s Cityjem upitni su im Hummels i Reus dok od ranije zbog ozljeda ne mogu računati na Moukoka, Witsela i Sancha.

S druge strane Građani nemaju većih problema s izostancima pa će u ovaj susret ući kao favorit za polufinale s PSG-om. Ipak, Borussiju Dortmund s Haalandom nitko ne smije otpisivati unaprijed.

Redsi dočekuju Kraljevski klub u trenutku kad se Real nalazi u naletu.

Slavio je Real u prvoj utakmici protiv Liverpoola s 3:1, a onda su za vikend pobijedili i u El Clasicu.

Liverpool je gorak okus poraza u prvoj utakmici s Realom oprao pobjedom u Premiershipu protiv Aston Ville.

Obje ekipe u ovaj susret ulaze bez standardnih obrambenih igrača pa bi gledatelji večeras mogli uživati u mnoštvu golova. Boljeg iz ovog dvoboja u polufinalu čeka Chelsea. Čini se da je Real ipak blagi favorit.

Kopirati
Drag cursor here to close