Toni Kroos

"Večeras ćemo igrati protiv jedanaest Kloppovih zvijeri"

"Jasno je da oni igraju drukčije od nas, da neće imati posjeda lopte koliko mi. Međutim, čvrsti su i dostojni takmaci, s agresivnim stilom igre. Snažni su i otraga i u sredini. Moramo naći rješenje kako ih dobiti"
Sport / Nogomet | 26. 05. 2018. u 10:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedan od najvažnijih Zidaneovih ljudi u Realu, njemački veznjak Toni Kroos, imat će večeras u Kijevu priliku nadmudrivati se sa svojim zemljakom Jürgenom Kloppom, koji će pokušati prekinuti Realov niz pobjeda u Ligi prvaka.

"Dobro poznajem Kloppa. Njegove su ekipe brze, agresivne i motivirane. Protiv Liverpoola čeka nas utakmica protiv jedanaest zvijeri koje će dati sto posto od sebe", kazao je Kroos.

"Jasno je da oni igraju drukčije od nas, da neće imati posjeda lopte koliko mi. Međutim, čvrsti su i dostojni takmaci, s agresivnim stilom igre. Snažni su i otraga i u sredini. Moramo naći rješenje kako ih dobiti", analizira njemački veznjak iz redova Reala.

O tome tko je favoriti u finalu Kroos kaže kako je takva uloga nevažna u ovakvim utakmicama.

"Mi možda nismo bili favoriti protiv PSG-a i Bayerna, a ipak smo pobijedili. Mislim da su šanse večeras 50 - 50", zaključuje Toni Kroos, koji će u paru s Lukom Modrićem pokušati davati ritam igri Reala i dovesti svoje napadače u što je moguće više prigoda za poentiranje.

Kopirati
Drag cursor here to close