Zdravstven bilten

Vardy upitan za Švedsku, Cavani bi trebao igrati protiv Francuske

Cavani je ozlijedio mišić lista noge na utakmici protiv Portugala koju je Urugvaj dobio s 2:1, ali napadač bi ipak mogao igrati protiv Francuske.
Sport / Nogomet | 05. 07. 2018. u 10:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Engleski napadač Jamie Vardy upitan je za utakmicu četvrtfinala Svjetskog prvenstva u Rusiji, koju će "Gordy Albion" igrati protiv Švedske, zbog ozlijede mišića koju je dobio u susretu protiv Kolumbije. 

Engleska je nakon bolje izvođenja penala uspjela izboriti plasman u četvrtfinale natjecanja, a izbornik Gareth Southgate za susret protiv Šveda moći će računati na veznog igrača Fabiana Delpha, koji je na kratko otputovao u domovinu da bi nazočio rođenju kćeri.  

Zvijezda Urugvaja Edinson Cavani također je pod znakom pitanja za meč četvrtfinala protiv Francuske. Cavani je ozlijedio mišić lista noge na utakmici protiv Portugala koju je Urugvaj dobio s 2:1, ali napadač bi ipak mogao igrati protiv Francuske.  

Cavani je postigao oba gola u pobjedi Urugvaja protiv aktualnih europskih prvaka i sigurno je da bi njegov izostanak značajno oslabio južnoameričku reprezentaciju. 

Iz tabora reprezentacije Urugvaja su priopćili da su uvjereni da mogu sanirati ozlijedu prije utakmice četvrtfinala koja će biti odigrana u petak, a nogometaš je obavio pregled magnetnom rezonancom koji je pokazao da mišić nije ozbiljnije ozlijeđen.

Kopirati
Drag cursor here to close