Van der Brom: Znamo da će biti teško

"Jedan od naših ciljeva je proći dalje ako ikako možemo. U nedjeljnoj utakmici imali smo i nekih pozitivnih stvari i napravit ćemo sve da ih prenesemo u sutrašnju utakmicu, a one negativne popravimo", istakao je na presici trener Genka.
Sport / Nogomet | 25. 11. 2021. u 09:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U domaćem prvenstvu su dobili jednu od posljednjih pet utakmica. U Europi su nakon pobjede u Beču, uspjeli uhvatiti jedan bod u tri meča, bod protiv West Hama s kojim su zadržali kakve takve šanse za prolazak skupine. Za tako nešto će im biti potreban trijumf na Maksimiru. I puno bolje izdanje od onog nedjeljnog kontra Beerschota koji je bio bolji 2:0. A taj Beerschot je tek na 18. mjestu u Belgiji.

"Jedan od naših ciljeva je proći dalje ako ikako možemo. U nedjeljnoj utakmici imali smo i nekih pozitivnih stvari i napravit ćemo sve da ih prenesemo u sutrašnju utakmicu, a one negativne popravimo. Većina igrača nikada nije ovdje igrala, ali znamo po što smo došli i što možemo napraviti u ovom susretu", istakao je na presici trener Genka. 

Van der Brom se još jednom vratio na prvu utakmicu

"Pokazali smo i u prvom susretu protiv Dinama unatoč porazu da možemo stvarati prilike i na tome trebamo graditi naš nastup. U prvom susretu stvorili smo puno prilika i to moramo raditi i sutra. Rezultat je bio visok u korist Dinama, znamo da će biti teško, ali želimo uzeti bodove kako bi i na proljeće igrali u Europi. Bilo bi problematično za igrače da sada puno toga mijenjamo, bez obzira tko sutra bude na travnjaku, sigurno bi utjecalo i na igrače i na igru. Vidjeli smo Dinamove utakmice, naravno da ga cijenimo, ali na kraju o nama ovisi kakav će biti sutrašnji ishod", zaključio je Nizozemac na klupi Genka, Van der Brom.

Kopirati
Drag cursor here to close