El Clasico

Valverde: Ipak smo igrali protiv Reala

Dobrim dijelom prvog dijela Barcelona je živjela od dijagonala Alba - Messi, Suarez, pa ni Griezmann nisu ponudili ništa spektakularno.
Sport / Nogomet | 19. 12. 2019. u 11:02 Feđa IBRULJ | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ernesto Valverde je izjednačio rekord Pepa Guardiole nakon što je sedmi put zaredom uspio ostati neporažen u El Clasicu.

Ali njegova Barcelona u posljednjem velikom okršaju protiv Reala nije izgledala dobro. Čekao se Messi, njegov potez, nešto bi moglo odlučiti pobjednika, ali to se nije dogodilo.

Dobrim dijelom prvog dijela Barcelona je živjela od dijagonala Alba - Messi,  Suarez, pa ni Griezmann nisu ponudili ništa spektakularno. Bez Artura i Sergija Busquetsa to nije bilo to, iako je Valverde probao s Robertom u sredini, dok je Rakitić zaigrao na Busquetsovoj poziciji.

Uostalom, u prvih pola sata igrači Barcelone su uspjeli uputiti jedan udarac prema golu Reala.

U nastavku je uskočio Vidal umjesto Nelsona Semeda, pa je pomaknut Sergi Roberto na bok, ali to nije pomoglo Kataloncima.

''Bila je to jedna teška utakmica, s dobrim periodima jednih i drugih. Stisnuli su nas visoko i stvorili su nam dosta problema, posebno s visokim loptama, nabacivanjima. Mi želimo uvijek pobijediti, posebno protiv Reala, nekada uspijete, nekada ne. Mi smo bili pod većim pritiskom jer smo igrali pred svojim navijačima. Ne mogu reći da nisam očekivao ovaj visoki presing igrača Reala, nadali smo da možda možemo nešto uraditi u nekim individualnim situacijama, ali nismo uspjeli. Busquets se osjećao prije utakmice loše, imao je temperaturu, ali smo se nadali da bi mogao eventualno zaigrati u drugom dijelu, ali Sergi nije mogao'', rekao je nakon utakmice Valverde.

Kopirati
Drag cursor here to close